Lena – Good News (2011)

Haar eerste album ‘My Casette Player’ haalde de dubbel platina status, niet slecht voor een Duitse in het Engels zingende zangeres. Hoe het met de single ‘Sattelite’ ging weet je en dit jaar doet ze weer mee met het Eurovisie Songfestival. Deze Lena, voluit Lena Meyer-Landrut (20jr) is jong, leuk, mooi en talentvol, hier en daar iets Lilly Allen achtig maar dan met minder scherpe teksten en toch ook weer heel eigen en origineel. Op dit album staan de 12 liedjes waarmee ze in de Duitse Finale staat en die zijn niet slecht, sterker, petje af. Ze schreef mee met twee tracks op dit album en met welke song ze mee gaat doen is nog niet bekend. Aloe Blacc schreef ‘At All’ en heeft mijn voorkeur.
AdiJos

Beste Tracks: ‘Push Foreward’ en ‘At All’
Slechtste Track: ‘Taken By A Stranger’
4 sterren