Bruno Mars – Earth To Mars (feb 2011)

You have to forge the iron when it’s hot;o) moet Bruno ongeveer gedacht hebben toen hij in Nederland was voor TVOH en zijn concert 6 maart in no-time was uitverkocht. Wat gaat deze man hard, op weg om de nieuwe Michael Jackson te worden misschien? Z’n ‘Doo Wop…’ album nog niet eens opgedroogd of de volgende uitbrengen? Klopt, dat kan niet natuurlijk maar all over the internet vind je dit zogenaamde ‘pirate’ album wat niet door de artiest wordt ondersteund. Als je het al gaat kopen gaat die opbrengst toch in ieder geval niet naar hem (en dat zou wel moeten natuurlijk) Toch maar even afgeluisterd, er staan hier en daar wat te harde onbestemde geluiden op inderdaad dus er is iemand aan het hobby-en geweest, twee hele goede tracks en de rest is waarschijnlijk van zijn ‘Doo Wop….’ album afgevallen. Voor de liefhebber.
AdiJos

Beste Tracks: ‘Turn Around’ en ‘Lost’
Slechtste Track: ‘Faded’ en ‘Lady Is Pimps To’
2 sterren