Track Delight 29 juni 2014

Kosha Dillz
Had je de uitzending gemist van 29 juni? Geen nood, bijgaand de links. In deze show de getalenteerde rapper Kosha Dillz die voor z’n Akward In A Good Way tour in Nederland is.
Luister naar 4 live tracks en nog wat freestyle rapping in deze Track Delight. Verder voorspelt Lowietje de WK uitslag van de wedstrijd NED-MEX wederom goed en doet hij als verassing nog ff de wedstrijd US-BEL. Het ging niet van harte, hij had geen zin meer maar uiteindelijk dook hij vol overtuiging in het Belgische poortje. Eerlijk is eerlijk, hij was van plan voor de US te kiezen maar schrok zo van ons dat hij omdraaide. Wat dit te betekenen heeft voor de wedstrijd zien we vanavond.
Verder nog veel meer in deze aflevering oa het album van de week van Ed Sheeran – X (Multiply) genaamd.
Later komen de filmpjes van Lowietje en Kosha Dillz hier ook te staan.