Two Door Cinema Club – Beacon (2012)

Eindelijk weer eens een album review op josbisschop.com maar dan direct ook een hele vette. Dit Noord Ierse trio leverde met hun eerste album ‘Tourist History (2010)’ ook al een pracht exemplaar af maar het werd niet echt million selling zullen we maar zeggen. Singles toen als ‘Undercover Martyn’ en ‘Something Good Can Work’ hadden zeker potentie maar ook die kregen de ‘club’ niet in de hitparades. Misschien de nieuwe single ‘Sleep Alone’ van dit spiksplinternieuwe album dan, ze verdienen het namelijk al is het zeker niet het beste nummer van de plaat.
Het album verder bevat stuk voor stuk goed geproduceerde nummers met uptempo beats waar ze de komende tijd weer de zalen mee plat gaan spelen. Oa. in Paradiso op 17 november a.s. of volgend jaar in de HHM op 1 maart 2013.