Jason Mraz – Love Is A Four Letter Word (2012)

Hoe kan je zondagochtend beter beginnen dan met het nieuwe album van Jason Mraz, z’n 4de studio album alweer. Hij toert op dit moment in Azie ter promotie van het album en staat 22 november in de Ziggo Dome. Deze singer songwriter zorgt voor de herkenbare portie low en mid tempo pop songs die een groot publiek bereiken inmiddels. Zoetsappig? Kruip tegen je liefje aan muziek? Ja, een beetje wel misschien maar zo op zondagochtend, of hard in de auto, heerlijk toch. Waar in het verleden soms de liedjes nogal plain werden uitgevoerd zit nu de orkestbak, hier en daar, voller dan ooit wat de productie iets gladder maakt maar ik hou d’r van. Vooral ‘The World As I See It’, ‘The Freedom Song’, ‘I Won’t Give Up’ en ‘Frank D. Fixer’ zijn van 6 sterrenniveau, dan een paar iets mindere tracks levert een gemiddelde van 5 sterren op. Kijk hieronder het interview over het tot stand komen van het album en daar weer onder een live versie van ‘The World As I See It’ opgenomen in Carnegie Hall vorig jaar.