Jason Derülo – Future History (2011)

Jason Derülo (Jason Joel Desrouleaux, net 22) uit Miami scoorde in 2009 met ‘Whatcha Say’ van z’n debuutalbum z’n eerste hit in NL. Er volgden er meer en ‘In My Head’ van hetzelfde album was de grootste. Een ander hoogtepuntje was zijn optreden als opening act tijdens The Monster Ball Tour van Lady Gaga.
Van dit album is ‘Don’t Wanna Go Home’ al een hit en ‘It Girl’ nu uitgebracht als single. Buiten de singer songwriter rol acteert en danst hij en trad vorige seizoen ook op in de nederlandse versie van ‘So You Think You Can Dance’. Zelf zegt hij over dit album dat het compleet anders is dan zijn eerste toen hij 19 was “ik ben nu twee jaar verder en er is zoveel gebeurd sindsdien”. R en B liefhebbers laten deze muziek gladjes de oren strelen en de radio stations zullen er ook gek op zijn en hits gaat het ook zeker opleveren voor Jason. De tracks lijken allemaal nogal op elkaar en de stemvervormer is natuulijk ruim gebruikt, sorry maar het is mij iets te glad allemaal.

Beste Tracks: ‘It Girl’ en ‘Don’t Wanna Go Home’
Slechtste Track: ‘Bleed Out’
2 sterren


You need to install or upgrade Flash Player to view this content, install or upgrade by clicking here.