Kelly Rowland – Here I Am (2011)

Kelly’s derde solo album werd vorige maand goed ontvangen in de US en haalde daar al de eerste positie in de R&B lijst en de 3de plaats in de gewone album lijst. Na Beyoncé Knowles is Kelly natuurlijk het meest gelukt na de Destiny’s Child periode en knalde in 2009 nog keihard ‘When Love Takes Over’ met David Guetta de hitparades in en dit jaar nog ‘What A Feeling’ met Alex Gaudino. Sommige tracks heeft ze zelf ‘mee’ geschreven en vakkundige hulp krijgt ze vocaal van oa. Lil Wayne en Big Sean. Het mocht wat mij betreft niet baten want van dit ‘Here I Am’ album kan ik eerlijk gezegd niet klam worden, 10 tracks (14 op de deluxe versie) waarvan er een paar zo glad als een paling en ook wel een paar geschikt voor op single maar ik zou de vinger bij de doorspoelknop houden als ik jou was. Om deze bovenstaande gefundeerde mening te vormen heb ik dat natuurlijk niet gedaan. Meer uitstapjes met dj’s en daarmee de studio in lijkt mij een beter plan want ‘What A Feeling’ met Alex Gaudino zijn we zeker nog niet vergeten maar die staat dan weer niet op dit album.

Beste Tracks: ‘Commander’, ‘Motivation‘ en ‘Lay It On Me’
Slechtste Track: ‘Turn It Up’
2 sterren