Lady GaGa – A Very GaGa Holiday (Live EP 2011)

Als Stefani Germanotta gewoon achter de piano spelend en zingend, zonder stampende electronische begeleiding en beats ‘Edge Of Glory’ en ‘You And I’ speelt blijken het gewoon steengoeie popsongs te zijn, voor mensen die dat nog niet door hadden. Koop/beluister dan deze EP als bewijs maar ook om te horen dat ze jammer genoeg door het laatste nummer heen, een anecdote vertelt, over haar overleden grootvader, aan wie ‘Edge Of Glory’ is opgedragen.
Voor deze net uitgebrachte 4 nummer EP zijn opnames gemaakt tijdens haar door ABC uitgezonden special ‘A Very Gaga Thanksgiving’. ‘White Christmas’ (door Bing Crosby als eerste uitgebracht en met 50 miljoen exemplaren nog steeds de best verkochte single aller tijden) en ‘Orange Colored Sky’ (Nat King Cole) zijn mij te jazzy en hiermee doet ze mij geen plezier.
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Beyonce – I Am World Tour (2010)

Het meisje heeft veel, heel veel talenten, hits, awards, looks, verkoopcijfers en tour tickets haar naam staan dus daar ligt het allemaal niet aan. Ik zet ook graag een nummer of remix van haar op maar een heel album, kom ik nu achter, trek ik echt niet. Dit is dan ook nog een live exemplaar met 25 tracks die niet slecht zijn qua geluid, nabewerking en effecten maar bekoren kan het me niet. Sorry ik vergat even de ‘Slash’ soundalike die is ingehuurd om het geheel wat stoerder te maken, misschien leuk op het podium maar op de plaat jammerlijk mislukt. Geef mij maar af en toe een studio track en ik ben dik tevreden.
AdiJos

Beste Tracks: ‘Halo’ en ‘Radio’
Slechte Tracks: oa ‘Ave Maria’ maar eigenlijk teveel om op te noemen

Een halve ster krijgt ze voor de hoes