Armin van Buuren ft. Trevor Guthrie – This Is What It Feels Like (CDS 2013)

Wat een dag gisteren en wat een mooie koningin hebben we gekregen. De koning van gisteren was eigenlijk natuurlijk Armin van Buuren. Z’n aandeel in de Bolero was wat mager maar er stond een schuif bij de eindregie niet helemaal open heb ik begrepen. Ook was het de bedoeling, kreeg hij vlak voor het optreden door, dat Armin tijdens zijn optreden naar de boot van de Alex en Max zou lopen om ze daar een hand te geven. Armin had daar wat moeite mee omdat hij toch met een optreden bezig was en een paar duizend man voor z’n neus had te vermaken, reactie van Alex was toen: “als Armin niet naar ons kan komen, komen we naar Armin”!!!!! Luister ook naar Track Delight van week 15.

Track Delight week 1 (2013)

De eerste aflevering van het jaar van deze radio rubriek met daarin Skrillex, Daddy’s Groove, Petshop Boys en Alicia Keys.
Zie je de player niet onderstaand, update je browser of klik op de koptekst (Track Delight week 1 (2012)) en de player verschijnt wel.

Track Delight Week 52

De radiorubriek voor nieuwe muziek. Deze week een geheel Britse aflevering met met oa. Stereophonics, James Arthur, One Direction (om even te dollen) en de nieuwe single van Robbie Williams.
Volgende week geen nieuwe muziek maar een jaaroverzicht van de beste tracks van 2012, een uur lang. Meestemmen wie de nr 1 wordt? zie onderstaande post of klik hier.
Ps. Mocht je de player onderstaand niet zien dan moet je je browser updaten of je klikt op de koptekst (Track Delight week 51) en dan opent een nieuwe pagina waarop de player wel te zien is

Track Delight week 50

Nieuwe radio rubriek, elke week ben je ‘bij’ in een paar minuten wat nieuwe muziek betreft. In deze aflevering, een hele Neerlandische muziek aflevering, Ilse De Lange, Daniel Versteegh en Miss Montreal. Ook een nieuwe track van Kane’s nieuwe album ‘Come Togehter’.
Nu ook de hele rubriek in HIFI Stereo;o)
Ps. Mocht je de player onderstaand niet zien dan moet je je browser updaten of je klikt op de koptekst (Track Delight week 50) en dan opent een nieuwe pagina waarop de player wel te zien is.

Track Delight week 49

Luister elke week naar ‘Track Delight’. Dit is DE rubriek om binnen een paar minuten weer helemaal bij te zijn betreft nieuw uitgekomen muziek. Dit is de derde aflevering met een track van het nieuwe 2de album van Bruno Mars, Unorthodox Jukebox genaamd. Helaas was er geen kwalitatief goede lijn beschikbaar gisteravond, we doen ons best om dit volgende week opgelost te hebben.
Ps. Mocht je de player onderstaand niet zien dan moet je je browser updaten of je klikt op de koptekst (Track Delight week 49) en dan opent een nieuwe pagina waarop de player waarschijnlijk wel te zien is.