Jaarlijst 2012, beste track van het jaar wordt……..

silvester party 2012Niets geen top 3000 allertijden, weg met die ouwe troep. Nieuwe muziek is toch veel leuker? Onderstaand de lijst van afgelopen jaar en deze tracks zijn genomineerd door Bastiaan, Joshua, Steven en mij.

DE 10 vette tracks van dit jaar. Wie wordt volgende week de nr 1 of anders genoemd de ‘Track Delight’ van het jaar??? Stem mee en geef punten. Als je geen/weinig tijd hebt, mail jouw beste track van onderstaande 10 naar hallo@josbisschop.com
Of als je iets meer tijd hebt, geef punten van 10 tot 1 en mail je punten naar hallo@josbisschop.com
Er komen morgen nog meer stem mogelijkheden so keep you posted.

PSY – Gangnam Style
Coldplay ft. Rihanna – Princess Of China
Of Monsters and Men – Mountain Sound
Nielson – Beauty and the Brains
Keane – Silences By The Night
Carly Rae Jepsen – Call Me Maybe
Kraantje Pappie – Waar is Kraan
Linkin Park – Burn it Down
Passenger – Let Her Go
Will and the People – Salamander

Keane live stream op Q-Music.nl


Voor de mensen die het gemist hebben, ze deden een akoestische sessie in ‘the qube’ van Q Music waar de zender de afgelopen week de kaarten voor had weggegeven. Bij mij haperde de live stream regelmatig jammer genoeg waardoor ik het 1 en ander gemist heb. De stream stond zowel op de Q Music site als op YouTube dus waar de haperingen vandaan kwamen weet niemand. Als ik heel eerlijk ben rammelde de beeldkwaliteit ook af en toe dus technisch moet er nog wat gebeuren. Al met al zien we steeds vaker dit soort evenementen op internet en die juich ik alleen maar toe. In september is Apple aan de beurt om te laten zien hoe het wel moet. Elke dag twee concerten met grote namen vanuit London live in iTunes. I’ll keep you posted.
q-music.nl

Madonna – Halftimeshow Superbowl feb 2012

Waarom hoor ik op het moment iedereen Madonna bashen eigenlijk? Zo slecht zijn de laatste wapenfeiten niet van de immer op de troon zittende Queen of (dance) Pop. Binnenkort het nieuwe album dus benieuwd hoe dat uitpakt. Waar ik helemaal NIEMAND over hoor is haar optreden tijdens de rust van de Superbowl begin februari. Wat een show was dat!!!!

Snow Patrol – Called Out In The Dark (Ahoy 1 maart 2012)

Had nog nooit deze video gepost van het geweldige Snow Patrol concert twee weken geleden in Ahoy. Zal binnenkort deze post aanvullen met nog meer video’s. Jammergenoeg stonden er naast mij een paar droeftoeters uit waarschijnlijk Maaskantje die onafgebroken met hun rug naar het podium naar elkoar an het kreisen woaren en aleen oog hadden voor de biertap. Ik heb ze helaas niet gevraagd waarom ze uberhaubt naar een concert gingen in plaats van een stalfeest want het verschil merken ze toch niet. Bloedirritant dit soort kansloze gasten.

Jimmy Ellis (The Tramps) R.I.P.

In 2008 nog bij de Toppers op het Arena podium, medeverantwoordelijk voor de zo bekende Philadelphia sound uit de jaren 70, de zanger van deze top soulband die we blijven terughoren op radio en misschien dan stoffige (knipperende) dansvloer is op 74 jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van Alzheimer in South Carolina.


Davy Jones (The Monkees) (R.I.P.)

Davy Jones, de zanger van de popgroep The Monkees, is overleden. Hij stierf vandaag, 1 maart 2012 op 66-jarige leeftijd in een ziekenhuis in Florida. Dat hebben de lokale autoriteiten bevestigd.The Monkees scoorden hits als ´I´m A Believer (1966)´ en ´Daydream Believer (1967)´ en waren destijds het Amerikaanse antwoord op de Britse Beatles. Toch was Jones ook van Britse afkomst, hij werd in 1945 in Manchester.


Keane – Strangeland – new album preview

De releasedatum van het vierde studio album van Keane is bekend en het artwork nu ook. 7 mei verschijnt ‘Strangeland’ in verschillende versies in de winkels zoals de standaard CD, digitale versies als de Extended CD Versie (met 4 bonus tracks), de ouderwetse Vinyl LP, de Deluxe CD/DVD Book (met de bonus tracks plus 5 akoestische videos en een fotoboek met een kort verhaal door de Britse auteur William Boyd). Genoeg keus maar hoe klinkt het geheel dan?
Kijk en luister naar onderstaande trailer. Nu maar hopen dat er een single aan vooraf gaat die eerder wordt uitgebracht.
Tevens is de kaartverkoop van start gegaan voor een eerder aangekondigde UK tour.