Armin van Buuren ft. Trevor Guthrie – This Is What It Feels Like (CDS 2013)

Wat een dag gisteren en wat een mooie koningin hebben we gekregen. De koning van gisteren was eigenlijk natuurlijk Armin van Buuren. Z’n aandeel in de Bolero was wat mager maar er stond een schuif bij de eindregie niet helemaal open heb ik begrepen. Ook was het de bedoeling, kreeg hij vlak voor het optreden door, dat Armin tijdens zijn optreden naar de boot van de Alex en Max zou lopen om ze daar een hand te geven. Armin had daar wat moeite mee omdat hij toch met een optreden bezig was en een paar duizend man voor z’n neus had te vermaken, reactie van Alex was toen: “als Armin niet naar ons kan komen, komen we naar Armin”!!!!! Luister ook naar Track Delight van week 15.

Rihanna – Unapologetic (2012)


Petje af voor deze dame, sinds 2005, 7 jaar geleden, bijna onafgebroken in de hitlijsten met 7 albums en 31 singles. Geen knobbeltjes op stembanden, geen sabbatical, gewoon gaan met die banaan. Om de media te triggeren rond de release van dit album ging ze met een Boeing 777, 7 concerten in 7 landen geven en een aantal fans en journalisten mochten mee. Natuurlijk was er commentaar op het poppetje uit Barbados maar over het algemeen viel het iedereen op dat ze vooral keihard werkte. Nu dus het album, het opent jammerlijk met twee afschuwelijke tracks, ‘Fresh Off The Runway’ en ‘Numb’ (feat. Eminem). Gelukkig zit het heerlijke ‘Diamonds’ (geschreven door Sia) ertussen in zodat het eerste kwartier nog enigsinds te verteren valt.
Daarna gaat het gelukkig met twee duimen omhoog naar een 5 sterrenparade van songs al dan niet samen met andere artiest vertolkt. Uitschieters zijn ‘Right Now’, ‘What Now’, ‘Stay’ en ‘Nobody’s Business’ en het laatste wordt, jawel, samen met nieuw/oud liefje Chris Brown vertolkt. Als hier geen ellende van komt maar aan de song gaat het niet liggen, die is beregoed. Helaas nog geen video clip kunnen vinden maar onderstaand de lyrics video, leuk voor de meezingers.
Luister ook naar de fragmenten in Track Delight.

Feed Me & Crystal Fighters – Love Is All I Got (CDS 2012)

Wat een supersingle is dit zeg!!!! Feed Me (Jonathan Gooch) is een house/dubstep producer dj die de samenwerking aandurfde met de die de Crystal Fighters die dan weer op hun beurt ‘Plage’ vorig jaar nogal lang in de hitparade wisten te houden, tot groot verdriet overigens van mij. Deze track zit bij mij in ieder geval direct in m’n 2012 top 5. Leuk clip ook maar voor diegenen die alleen de audio willen horen heb ik de soundcloud widget ook geplaatst want deze track HOREN, dat MOET JE.


Van She – Idea of Happiness (2012)

Dansbare electropop van deze 4mans ‘Van She’, band uit Sydney. De eerdere singles, ‘Jamaica’ die supervet is en de titelsong deden het niet echt goed op de radio maar waren voer voor remixers. Zelf hebben ze ook een lange lijst remixen op hun naam staan (oa Daft Punk en Sneaky Sound System) maar nu dus ook bedreven in het maken van eigen muziek getuige dit tweede studio album. Moeite van het luisteren en kopen waard. Nieuwe single is ‘You’re My Rescue’. Lekker hoor. 4 sterren deze plaat.


Mika – The Origin of Love (2012)

‘Celebrate (feat. Pharrell Williams)’ hit had veel tijd nodig maar een hit is het geworden. Dance, frivool en electronisch zoals ook de rest van het album vaak laat horen. Meezingers als’Big Girls’, ‘Relax’ en ‘Grace Kelly’ zoals op z’n debuut plaat staan hier echter niet op. Love is het thema en laat zich minder gebruiken voor de eerdere thema’s. Niet minder daarom deze plaat maar anders, aangenaam, lekker in gehoor en toegankelijk blijft het zeker. Titelsong en opener zijn sterk, ‘Underwater’, ‘Lola’, ‘Make you Happy’ en ‘Stardust’ zijn de uitschieters en dat zet m wat mij betreft op 4 sterren. Onderstaand de album sampler maar downloaden kun je ook direct doen natuurlijk want de geld is goed besteed.

Serebro – Mama Lover (CDS 2012)

Trio knappe wulpse dames, zou me niets verbazen als het russische porno actrices zijn alleen nu met kleren aan, in auto. Hoe verzin je het maar wat een gave clip. Dik aangezette aanstekelijke deun met vette beat en trompetten al dan niet uit een keyboard. I don’t care. Hier wordt je behoorlijk vrolijk van. Als de zon/zomer nog doorbreekt dit jaar wordt dit in ieder geval een vette hit. Daar denken de inmiddels 3,5 M kijkers op YouTube ook zo over.

Mika – Celebrate (CDS 2012)

Het nieuwe album van Mika komt uit in september, The Origin Of Love wordt de titel en hierop werkt hij samen met niet minder dan Benny Benassi, William Orbit en Pharrel Williams. De laatste doet ook mee op de single, Celebratie die op uitkomen staat. Klinkt alvast veelbelovend dit.

WTF! – Da Bop (CDS 2012)

Wie nog op zoek is naar de zomerhit van 2012, stop maar met zoeken. Dit wordt m. Misschien niet bijster origineel (We Speak No Americano deel 2?) maar catchy en dansbaar genoeg. Blijf hier maar eens bij stil zitten. Het origineel komt uit Rusland 1968 maar krijgt nu een update.