Mr President – Number One (2011)

Wel eens van AKA Patchworks gehoord? Deze Fransman die eigenlijk Bruno Hovart gedoopt is maakt Jazz, Worldsoul, Ubansoul geef het een naam maar luisteren is beter. Number One begint redelijk saai maar na een paar nummers komen originaliteit en muzikaliteit beter tot z’n recht waarna ik nog moeite krijg om de beste track aan te wijzen omdat het er eigenlijk te veel zijn. ‘The Best Is Yet To Come’ verklaart het label vintage het beste, jaren ’70 Funk maar dan origineel gemaakt. De beste track is ‘Homeless Soul’ maar ik kan er zonder moeite nog 8 supertracks bij optellen. Kopen zou ik zeggen dit album.
AdiJos

Ps. Ik ben geen liedjes schrijver maar als je nou bij elk nummer een begin moet bedenken waarom bedenkt deze Patchworks dan geen einde aan zijn nummers? Af en toe je van de makkelijke fadeout bedienen a la, hier lijken alle nummers wel weggetrokken te worden i.p.v. een staand eind. Beetje jammer.

Beste Tracks: ‘Homeless Soul’ en ‘The Best Is Yet To Come’
Slechtste Track: ‘Celebrate’
4 sterren