The Script – #3 (Deluxe Version 2012)

En daar is tie dan, twee jaar na het succesalbum ‘Science and Faith’ album, de derde langspeler. Critici hoor ik al zeggen: “meer van hetzelfde deze plaat”, Ierse piano/gitaar pop maar de fans van dit genre smullen ervan. Heb al eerder genoemd dat de leadzang live de laatste paar keren dat ik ze op tv zag erbarmelijk slecht was maar ik ze in Paradiso zeer zeker wel goed vond vorig jaar. De plaat heeft minder ballads dan de vorige en is hierdoor meer vrolijk/up tempo. Aanrader dus, zeer zeker de deluxe versie met daarop extra 4 vette livetracks, gedubt of niet, ze klinken vet. Ook een extra ‘Hall of Fame’ op de deluxe versie maar dan zonder will i’am. Enige kritische noot betreft de albumart, weet niet welke kunstenaar deze foto’s heeft bewerkt maar dit had niet gehoeven.
Beste tracks: ‘Hall of Fame (ft. will i’am)’, ‘Six Degrees of Separation’, ‘If You Could See Me Now’ eigenlijk alles
Slechtste tracks: none