Biffy Clyro – Black Chandelier (CDS 2013)

Biffy-Clyro_01Dit is de eerste single van het volgende week uitkomende album ‘Opposites’. Deze Schotse alternatieve rock band, Biffy Clyro, is actief sinds 2002, brengt nu z’n zesde album uit waarvan de laatste ‘Only Revolutions’ redelijk verkocht heeft en een alarmschijf single, ‘Many Of Horror’ voort bracht. Als je hem hoort ken je ‘m wel. Ook niet te versmaden. Net als deze, incluis mooie clip, hitpotentie all over the place.

Kodaline – Perfect World (CDS 2013)

Kodaline _Shot 1_032_F2‘All I Want’ van vorig jaar, hun eerste hit, was al niet te versmaden. Ze hebben tot nu toe alléén nog een EP op hun naam staan ‘The Kodaline’ genaamd maar op hun twitterpagina staat te lezen “4 Young Gentlemen from Dublin that play music. x Debut album ‘In A Perfect World’ released March 25th 2013″
Kan niet wachten want deze titeltrack is ook al weer, net als ‘All I Want’, geweldig.

Matt Simons – With You (CDS 2012)

Matt+Simons+coverNiet nieuw dit werkelijke schitterende ‘With You’ maar van de week zat dit blijkbaar in GTST onder een ongetwijfeld slecht geacteerde scene. Schot in de roos want dit gaat de komende week veel gedraaid worden en terecht.
Het album ‘Pieces’ is van juni vorig jaar en zal door deze single ook een boost gaan krijgen. Ik ga hem in elk geval scoren.

Hurts – Miracles (CDS 2012)

Hurts1Het succesvolle debuutalbum ‘Happiness (2010)’ van deze synthynichten nog regelmatig draaiende smacht de hele wereld natuurlijk naar nieuw werk. Het nieuws is dat 11 maart staat als releasedatum voor de nieuwe hele ‘Exile’ plaat, de leadsingle is vorige week uitgekomen en heet ‘Miracles’. Luister en oordeel zelf, dan slik ik de loftrompet nog even in en bewaar ik die nog even voor als het hele album uit komt……

Avicii vs Nicky Romero – I Could Be The One (CDS 2013)

avicii-nicky-romero-i-could-be-the-oneEind vorig jaar uitgekomen, deze nieuwe vette track van Avicci (23 jarige Zweed) en Nicky Romero (24 jarige Nederlander). De eerste is natuurlijk veel belovend met zijn nu al staat van dienst en de laatstgenoemde man uit Amerongen was al veelbelovend door samenwerkingen in het verleden met Tiësto, Fedde le Grand, Sander van Doorn, David Guetta, Calvin Harris en nu dus Avicci. Ik was de clip vergeten toe te voegen, GEWELDIG, maakt het perfecte plaatje voor een grote hit compleet.

Lisa Lois – Silhouette (CDS 2013)

Lisa_Lois_1Holy smoke, de nieuwe Lisa Lois ‘Sihouettes’, hele vette track. Dat ze kon zingen wisten we, het probleem in Nederland is vaak het juiste liedje. Schot in de roos dit. Net als haar 1ste album ‘Smoke’ trouwens van alweer 2009. Het nieuwe album komt er nu dan eindelijk bijna aan, eerder zei ze, het komt niet eerder uit dan dat het helemaal goed is, dan maar langer wachten…..


Rihanna – Unapologetic (2012)


Petje af voor deze dame, sinds 2005, 7 jaar geleden, bijna onafgebroken in de hitlijsten met 7 albums en 31 singles. Geen knobbeltjes op stembanden, geen sabbatical, gewoon gaan met die banaan. Om de media te triggeren rond de release van dit album ging ze met een Boeing 777, 7 concerten in 7 landen geven en een aantal fans en journalisten mochten mee. Natuurlijk was er commentaar op het poppetje uit Barbados maar over het algemeen viel het iedereen op dat ze vooral keihard werkte. Nu dus het album, het opent jammerlijk met twee afschuwelijke tracks, ‘Fresh Off The Runway’ en ‘Numb’ (feat. Eminem). Gelukkig zit het heerlijke ‘Diamonds’ (geschreven door Sia) ertussen in zodat het eerste kwartier nog enigsinds te verteren valt.
Daarna gaat het gelukkig met twee duimen omhoog naar een 5 sterrenparade van songs al dan niet samen met andere artiest vertolkt. Uitschieters zijn ‘Right Now’, ‘What Now’, ‘Stay’ en ‘Nobody’s Business’ en het laatste wordt, jawel, samen met nieuw/oud liefje Chris Brown vertolkt. Als hier geen ellende van komt maar aan de song gaat het niet liggen, die is beregoed. Helaas nog geen video clip kunnen vinden maar onderstaand de lyrics video, leuk voor de meezingers.
Luister ook naar de fragmenten in Track Delight.

Tom Odell – Another Love (CDS 2012)

Vorige maand kwam de EP uit van deze Londense Tom Odell, 21 jarige singer songwriter die betovert met ‘Another Love’. De EP heet ´Songs From Another Love´ en als het allemaal zo goed is heb ik weer een reden om de piano weer eens af te stoffen en het weer eens te proberen. Hij trad op bij Jools Holland en onderstaand ook dat optreden. Nog iets tot slot van deze lofzang, ik heb al verkering maar anders……..
Ps. Hier vind je de gratis download

Pink – Try (CDS 2012)

Ik had de American Music Awards show nog niet gezien van 19 november jl. Wat een show is dat zeg. Justin Bieber won er maar liefst 3 maar het beste optreden was denk ik van Pink. Niet echt een nieuwe single meer maar wat een goede plaat is dat zeg!!!!!
Het album ‘The Truth About Love’ is Pinks 6de album maar haar 1ste nummer 1 in de Bilboard albumlijst ooit in de US!!!!
Ps. Let op de stoel die wordt gegooid tijdens de performance, volgens mij had die DOOR het raam gemoeten in plaats van ernaast….