Armin van Buuren ft. Trevor Guthrie – This Is What It Feels Like (CDS 2013)

Wat een dag gisteren en wat een mooie koningin hebben we gekregen. De koning van gisteren was eigenlijk natuurlijk Armin van Buuren. Z’n aandeel in de Bolero was wat mager maar er stond een schuif bij de eindregie niet helemaal open heb ik begrepen. Ook was het de bedoeling, kreeg hij vlak voor het optreden door, dat Armin tijdens zijn optreden naar de boot van de Alex en Max zou lopen om ze daar een hand te geven. Armin had daar wat moeite mee omdat hij toch met een optreden bezig was en een paar duizend man voor z’n neus had te vermaken, reactie van Alex was toen: “als Armin niet naar ons kan komen, komen we naar Armin”!!!!! Luister ook naar Track Delight van week 15.

Anouk – Birds (CDS 2013)

anouk-stelt-songfestivalnummer-birds-voor-video-id4204169-1000x800-nJa eindelijk, nog nooit was ik zo nieuwsgierig naar een songfestivalinzending als deze. Sublieme track, met een knipoog naar het jaren 70 geluid, wat meerdere artiesten hip vinden op dit moment. I don’t care if it fails during the Eurovision Song Contest, she’s already the best. Bonnie Tyler (is competing on behalf of the UK) eat your heart out.

Biffy Clyro – Black Chandelier (CDS 2013)

Biffy-Clyro_01Dit is de eerste single van het volgende week uitkomende album ‘Opposites’. Deze Schotse alternatieve rock band, Biffy Clyro, is actief sinds 2002, brengt nu z’n zesde album uit waarvan de laatste ‘Only Revolutions’ redelijk verkocht heeft en een alarmschijf single, ‘Many Of Horror’ voort bracht. Als je hem hoort ken je ‘m wel. Ook niet te versmaden. Net als deze, incluis mooie clip, hitpotentie all over the place.

Kodaline – Perfect World (CDS 2013)

Kodaline _Shot 1_032_F2‘All I Want’ van vorig jaar, hun eerste hit, was al niet te versmaden. Ze hebben tot nu toe alléén nog een EP op hun naam staan ‘The Kodaline’ genaamd maar op hun twitterpagina staat te lezen “4 Young Gentlemen from Dublin that play music. x Debut album ‘In A Perfect World’ released March 25th 2013″
Kan niet wachten want deze titeltrack is ook al weer, net als ‘All I Want’, geweldig.

Matt Simons – With You (CDS 2012)

Matt+Simons+coverNiet nieuw dit werkelijke schitterende ‘With You’ maar van de week zat dit blijkbaar in GTST onder een ongetwijfeld slecht geacteerde scene. Schot in de roos want dit gaat de komende week veel gedraaid worden en terecht.
Het album ‘Pieces’ is van juni vorig jaar en zal door deze single ook een boost gaan krijgen. Ik ga hem in elk geval scoren.

Avicii vs Nicky Romero – I Could Be The One (CDS 2013)

avicii-nicky-romero-i-could-be-the-oneEind vorig jaar uitgekomen, deze nieuwe vette track van Avicci (23 jarige Zweed) en Nicky Romero (24 jarige Nederlander). De eerste is natuurlijk veel belovend met zijn nu al staat van dienst en de laatstgenoemde man uit Amerongen was al veelbelovend door samenwerkingen in het verleden met Tiësto, Fedde le Grand, Sander van Doorn, David Guetta, Calvin Harris en nu dus Avicci. Ik was de clip vergeten toe te voegen, GEWELDIG, maakt het perfecte plaatje voor een grote hit compleet.

Lisa Lois – Silhouette (CDS 2013)

Lisa_Lois_1Holy smoke, de nieuwe Lisa Lois ‘Sihouettes’, hele vette track. Dat ze kon zingen wisten we, het probleem in Nederland is vaak het juiste liedje. Schot in de roos dit. Net als haar 1ste album ‘Smoke’ trouwens van alweer 2009. Het nieuwe album komt er nu dan eindelijk bijna aan, eerder zei ze, het komt niet eerder uit dan dat het helemaal goed is, dan maar langer wachten…..